KO SAM JA?

Ja sam Ksenija Mijatović. Pre svega, mama jednog Relje, a uz to psiholog i estradni umetnik. Rođena sam u Sremskoj Mitrovici 1972. godine, ali sam do svoje 27 godine živela u Novom Sadu, pa potom, kao i danas, u Beogradu.

Studirala sam nemački jezik i književnost, u Srbiji i Nemačkoj, ali fakultet tada nisam završila. Moja ljubav prema životu i ljudima odvela me je na druge strane. Tako sam, pored nemačkog, naučila da se se služim sa još 2 jezika – engleskim i grčkim. Putovala sam mnogo i družila se sa ljudima različitih vera, boje kože, ideja… Ipak, muzika je bila i ostala čežnja moje duše.

Izdala sam nekoliko studijskih albuma, osvajala nagrade na brojnim muzičkim festivalima i provodila se nezaboravno. Osvajala sam ljude svojim glasom i dušom, ali ne samo pevanjem, već pre svega svojim rečima… Sa tim u vezi 2013 godine moj  život dobija potpuno novi smisao i pravac…

Završila sam obuku i postala licencirani trener HYL (Heal Your Life) programa Lujze Hej, a iste godine dobila i sertifikat “Uvod u integrativnu terapiju” dr Kena Evansa.

Shvativši da sam time samo zagrebala površinu velike oblasti motivacije, ličnog razvoja i samopomoći, odlučila sam da svoje znanje i veštine dignem na viši nivo pa sam se vratila u studentsku klupu i upisala studije psihologije u Novom Sadu. Želja za znanjem i razumevanjem  tajni ljudske duše ,dopunila je moju biografiju  novim  zvanjem :

Ksenija Mijatović, master psiholog i integrativni psihoterapeut

Sertifikovani hipnoterapeut

Sertifikovani Heal Your Life trener po metodi Lujze Hej

U godinama koje su predamnom, učiniću sve kako bih inspirisala ljude da prigrle život obema rukama, kao što su i meni mnogi divni  ljudi pomagali da učinim to isto…