Predavanje „JA TO MOGU“ , Novi Sad, Hipokrat Joga Studio

Svako na ovom svetu, bez izuzetka, želi da živi svoj život ispunjeno, zadovoljno, u miru, okružen ljubavlju svojih najdražih, najmilijih. Želi da pronađe svoju srodnu dušu i da bude voljen i voli. Neki od nas sa lakoćom dođu do svega željenog,ali mnogi od nas ipak ne. Tada duša dobije poziv, onaj duboki, moćan, koji je često obojen patnjom, tugom, ali to je poziv koji obećava, to je ono svetlo koje uvek sija u nama čak i kada je naizgled sve mračno. Taj poziv  vodi promeni, a  put promene nije lak. Kamenit je i turbulentan ,često bolan, ali vodi novom životu, drugačijem, boljem. SVE možemo postići, ali za SVE je potreban prvi korak, a prvi korak je naučiti da volimo sebe.

Zato ponovo pričamo o ovom prvom koraku.

U čemu je razlika između egoizma i ljubavi prema sebi? Da li ja mogu da volim sebe? Da li znam kako to da učinim ?  kako da istrajem u tome a da ne osećam krivicu? Ako počnem više da volim sebe hoće li se sve promeniti? Šta onda da radim ako se promeni i ono što ne želim da menjam? Šta ako me partner više ne bude želeo takvu? Da li ću izdržati dovoljno dugo da bih promenila svoj život ?

Čekam vas širom raširenih ruku i srca da podelim sa vama svoja iskustva, da odgovorim na sva vaša pitanja a onda za vikend da „zasučemo rukave“ i da krenemo putem promene!

Vaša Ksenija!

Link za radionicu i prijave:

Radionica: VOLITE SEBE – PROMENITE SVOJ ŽIVOT

 

You may also like