RETREAT SA KSENIJOM – BASIC

Ako vam je potreban odmor od svega I svih,

Ako vam je potrebno da povratite sopstvenu energiju I mir

Ako želite da sebi vratite osećaj  radosti življenja posle ovog perioda koji je iza nas, a koji je  bio je prepun napetosti, nemira, nekima pun tuge I bola  – onda je ovo vikend za vas.

NAŠ VIKEND IZGLEDA OVAKO :

Naše druženje počinje u subotu 20.juna odlaskom u Vinariju „ Deurić“ gde ćemo uz lepo vino i vojvođansku hranu uživati u ambijentu Fruške Gore. Naš OFFLINE ZAGRLJAJ  biće upotpunjen novom veštinom – imaćemo mali kurs somelijerstva. Naš domaćin,Marija, upoznaće nas sa vinom i svim njegovim čarima. Naše druženje se nastavlja do popodne.

U 18h časova odlazimo dalje u ambijent Fruškogorske Lugarnice (udaljene 73 km od Beograda i 27km od Novog Sada) gde provodimo ostatak vikenda. Stari  manastir Mala Remeta nalazi se na samo 100 metara udaljenosti od našeg smeštaja, što našem celom programu daje posebnu draž.

Program izgleda ovako :

19h – večera

20h – predavanje i grupna meditacija – ( oslobađanje negativnih emocija )

Tema predavanja: Povezanost tela i uma, načini relaksacije i balansiranja stresa, razvoj svesnosti. Posle predavanja – grupna meditacija koja je završetak našeg dana ali i priprema za naredni.

NEDELJA :

U 8 h, pre doručka, odlazimo u prirodu gde ćemo raditi  interesantne energetske vežbe  zahvaljujući kojima ćete doći u konatakt sa svojom energijom i probuditi je. Vežbe (Qi Gong )su namenski odabrane za regeneraciju tela ali i balansiranje enrgije onih organa koji su direktno pogođeni negativnim emocijama.

9h– doručak

10h – 14h ( sa pauzom za kafu) traje naša radionica na kojoj ćemo otkriti šta je baš vama potrebno da unapredite kvalitet života, kako da se oslobađamo negativnih emocija i kako da razumemo bolje sebe i svoje potrebe. ( radionica je sastavljena od raznih vežbi iz telesne psihoterapije, raznih tehnika

14: 30 ručak

Nakon ručka –  obilazak manastira Mala Remeta (fakultativno). Vraćamo se nazad i uz kafu se družimo još malo do povratka kući . Dan završavamo jednom divnom meditacijom buđenja svoje duše.

Program obuhvata –  ručak u vinariji Deurić, smeštaj na bazi punog pansiona u Fruškogorskoj Lugarnici ( večera, doručak i ručak – domaća hrana od lokalno uzgojenih namirnica), smeštaj u udobnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i radionicu sa Ksenijom.

Cena programa – 105 eur

Prijave na :  063 322 304  Jovana

 

JUN, FRUŠKA GORA

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *